Taxi vidéken > 3. oldal > Taxi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Taxi vidéken > 3. oldal > 38 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szeged, Tempó Taxi
http://szeged-tempotaxi.hu

A szegedi Tempó Taxi oldala. Az oldalon megtalálhatóak a Tempó Taxi szolgáltatásai, tarifatáblázata, drosztok, ahol megtalálja kocsiinkat Szegeden. Az oldal segítségével Szegeden elsőként Skype-on keresztül is rendelhet Taxit. Elérhetőségek: Telefonon 06-62/490-490 06-80/82-2222 06-30/282-2222 06-20/982-2222 Skype szeged-tempotaxi E-mail tempotaxiszeged@gmail.com Web www.szeged-tempotaxi.hu www.szeged-tempotaxi.com www.szeged-tempotaxi.eu

Szeged, Tempó Taxi
Füredi Taxi az olcsó Taxi
http://www.fureditaxi.hu/

Füredi Taxi: +36 20/343-03-56 7 személy, klíma, országos www.fureditaxi.hu

Füredi Taxi az olcsó Taxi
Siófok Alfa Taxi
http://www.taxisiofoki.hu

Társaságunk a legnagyobb taxis vállalat Siófok és vonzás körzetében. Cégünk 32 éves tapasztalattal rendelkezik a Taxi szolgáltatás terén. 1984-től működik folyamatosan, kezdetben Pannónia Taxi néven indultunk 1990-ig. 1990-1994-ig Danubiusz Taxi néven voltunk megtalálhatóak, 1994-2011-ig Inter Taxi és 2011-től a mai néven Alfa Taxiként működünk Siófokon. Célunk az, hogy tisztességes árakon nyújtsunk megbízható szolgáltatást. Az Alfa taxi működési területe: Siófok, Balaton vonzáskörzete ill. bárhova az országon belül és kívül.

Siófok Alfa Taxi
Esztergom beach taxi, telszám: +36 30 904 04 89
http://www.taxiolcsobb.hupont.hu

Taxirendelés, telefonszám: +36 30 904 04 89 Szolgáltatások: A Beach taxi működési területe: Esztergom és a környező települések, a Dunakanyar és a Pilis vonzáskörzete, ill. az országon belül és kívül. A cégünk elhivatott az utasok elégedettségének megszerzésére. Törzsutasainknak olcsóbb utazási lehetőséget biztosítunk helyben ill. vidékre. A következő településekről előrendelést veszünk fel: Dorog Esztergom Piliscsaba Pilisszentkereszt Pilisvörösvár Pomáz Solymár Szentendre Visegrád és a környékbeli kistelepülések.

Esztergom beach taxi, telszám: +36 30 904 04 89
Zamárdi Taxi rendelés
http://www.taxizamardi.com

Közel 2 millió kilométer, 30 éves taxis múlt tesz bizalommá a Taxi Zamárdi iránt, biztonságos, pontos és megbizható taxiként ismernek Zamárdiban. Általában a hívástól számítva 5 percen belül a helyszínen vagyunk. Fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat Zamárdiból a környező településekre Balatonföldvárra, Szántódra vagy Balatonszabadira, Öszödre, Szárszóra és sorolhatnánk Tab-tól Igalig, így a költségek előre kalkulálhatóak, és akár bankkártyával is kifizethetőek.

Zamárdi Taxi rendelés
Személyszállítás, fuvar - taxi Balatonföldvár, Szántód, Szárszó
http://www.taxi-balatonfoldvar.hu

Taxi rendelés Balatonföldvár, Szántód, Kőröshegy, Balatonszárszó, Zamárdi, Kereki, Balatonszemes, Balatonőszöd, Balatonendréd, Kötcse, Pusztaszemes területén. Gyors, pontos, olcsó taxi szolgáltatás, személyszállítás, reptéri transzfer, 7 személyes taxi, sofőrszolgálat a Földvári-térségben. Csomag szállítást, fuvarozást, autómentést, autóvontatást is vállalunk. Gyors és biztonságos, légkondicionált taxi gépkocsikkal, fix taxi árakkal, zónaárakkal, törzs-utas kedvezménnyel állunk rendelkezésére. Hívja bizalommal oldalunkon található non-stop telefonszámunkat!

Személyszállítás, fuvar - taxi Balatonföldvár, Szántód, Szárszó
Professzionális személytaxi szolgáltatás Siófokon
http://www.siofokisargataxi.hu/

Gyors, pontos taxi szolgáltatások Siófokon. A Siófoki zónaárak érvényesek a fizetésnél. Személytaxi szolgáltatásuk mellett sofőrszolgálatot, reptéri transzfert és hideg indítást is vállalnak, kedvező árakon.

Professzionális személytaxi szolgáltatás Siófokon
Gold taxi Tatabánya
http://www.goldtaxitatabanya.hu/

Gold Taxi Tatabánya - Minőségi szolgáltatást kínálunk korrekt áron. Kedvezményes reptéri transzfer: (Bp. Liszt Ferenc repülőtér, Schwechat). Személyszállítás kül- és belföldön egyaránt! Árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Gold taxi Tatabánya
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
taxi.wyw.hu: Taxis cégek, taxi állomások, taxisok.
Gyűjteményünkben 238 válogatott taxi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9719