Taxis portálok > Taxi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Taxis portálok > 6 weboldal. Kategória leírása: Néhány taxizással kapcsolatos magyar és külföldi portál, érdekességekkel, hasznos információkkal.
Szponzorált linkek
Halló Taxi!
http://hallotaxi.hu/

Halló Taxi! Online taximagazin: hírek, cikkek, fórumok a témában.

Halló Taxi!
Taxisok Világa magazin
http://www.taxisokvilaga.hu/

Taxisok Világa magazin hivatalos weboldala.

Taxisok Világa magazin
TAX-Info
http://www.taxikonyveles.hu/

TAX-Info Bérszámfejtő, Könyvviteli Tanácsadó és Elektronikus Adóbevalló Kft hivatalos honlapja.

TAX-Info
Brüsszeli magyar taxisofőrök
http://www.magyartaxi.be

Brüsszelben élő magyarul is beszélő taxisofőrök oldala. Minőségi és tökéletesen megbízató szolgáltatásunk révén váltunk ismerté a Brüsszelben dolgozó, vagy gyakorta ide látogató magyarok körében. Elvisszük, vagy elhozzuk Önt akár Brüsszelből vagy a Charleroi-i repülőtérről, akár közelebbi vagy távolabbi pontokról. Reptérről vagy pályaudvarról, esetleg a szállodából, vagy az Eu. parlamentből, mindíg számíthat egy magyarul beszélő hivatásos és hivatalos brüsszeli taxisofőrre! Minden távolságra és minden időtartamra tudunk Önnek ajánlatot adni.

Brüsszeli magyar taxisofőrök
Taxicentrum - map
http://taxicentrum.blogspot.com/

Taxikereső oldalunkon, Magyarország térképe segítségével, taxi szolgáltatást tud keresni, megye, városonként lenyíló menü ill. Budapest kiválasztásával. Ez egyetlen adatbázisban összefoglalja a különböző városokban megtalálható taxi és minibusz társaságokat, vállalkozókat, akik repülőtéri transzferszolgáltatást is nyújtanak. Internet segítségével, bárki egyszerűen elérheti.

Taxicentrum - map
Söfőrök
http://sofor.joszaki.hu/

A JóSzaki.hu egy régi kérdésre keresi a választ: lehet-e megbízható, normális sofőrt találni? A rendszerbe regisztrált szakik értékelésekkel szerepelnek, leinformálhatók, és ingyen lehet tőlük ajánlatot kérni. Erről emailben és sms-ben értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a lehetséges megrendelővel. Ma már több mint 7000 szakember regisztrált a rendszerbe.

Söfőrök
Hirdetések
Oldal leírása
taxi.wyw.hu: Taxis cégek, taxi állomások, taxisok.
Gyűjteményünkben 271 válogatott taxi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 271 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11131