Tehertaxi > Taxi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tehertaxi > 40 weboldal. Kategória leírása: Néhány tehertaxizással foglalkozó portált találhatunk ebben a kategóriában.
Szponzorált linkek
Iroda-költöztetés és bútorszállítás
http://www.diokoltoztetes.hu/

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetés-el valamint irodaköltöztetés -sel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetés-eket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére. Autóink 7,5 tonnás,valamint 3,5 tonnás bútorszállító teherautók, melyek az év bármely napján állnak megrendelőink szolgálatára az ország bármely pontjára való költöztetés-re .

Iroda-költöztetés és bútorszállítás
CITY TEHER Kft
http://www.cityteher.hu/

A CITY TEHER Kft. fővállalkozóként belföldi és nemzetközi fuvarozással foglalkozik, iletve fuvarszerveztőként diszpécserszolgálatot tart fenn, és fuvarozó vállalkozók részére közvetít munkákat.

CITY TEHER Kft
Cargo-Line Kft
http://cargoline.hu/

Cargo-Line Kft hivatalos weboldala.

Cargo-Line Kft
Dalmatransz költöztetés
http://www.dalmatransz.hu

Dalmatransz költöztetés, szállítás, fuvarozás. Cégünk 1990 óta foglalkozik belföldi és nemzetközi költöztetéssel, -szállítással, -fuvarozással. Jelenleg öt teherautóval és változó számú alkalmazottal dolgozunk. Sofőr- és rakodócsapatunkat tapasztalt , megbízható emberekből válogattuk össze. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek. Az általunk csomagolt és szállított bútorokra, értéktárgyakra garanciát vállalunk.

Dalmatransz költöztetés
Nemzetközi költöztetés.
http://fuvarozas-koltoztetes.com/nemzetkozi-koltoztetes-koltoztetes-kulfoldre/

Nemzetközi költöztetés és irodaköltöztetés valódi szakemberekkel. Velünk biztonságban tudhatja bútorait. Kollégáim is hosszú évek óta dolgoznak ebben a szakmában. Ez idő alatt elegendő rutint szereztek, aminek ügyfeleim (is) nagyon örülnek. A bútorok szerelése, csomagolása nem jelet problémát. Mint ahogy a zongoraszállítás sem. Egy nagyon jól összeszokott csapatot alkotunk. Valamennyi szolgáltatásunkat elérhető árakon vehetik igénybe a héten minden nap. amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, árainkról, akkor kérem látogasson el a honlapomra ahol minden szükséges információt megtalál.

Nemzetközi költöztetés.
Költöztetés budapesten, belföldön és külföldön
http://www.herkulestrans.hu/

Iroda és lakásköltöztetés Magyarországon és külföldön egyaránt, a Herkules Trans Bt. jóvoltából. Kedvező árakon végzik szolgáltatásaikat.

Költöztetés budapesten, belföldön és külföldön
Mini-Trans Tehertaxi
http://www.minitrans.hu/

Mini-trans tehertaxi vállal: költöztetést, árufuvarozást, szállítást, lomtalanítást, sittszállítást, egyebeket! Non-stop, azonnal. Hívjon bizalommal, nem fog csalódni!

Mini-Trans Tehertaxi
Tehertaxi -Fuvar Budapest
http://www.tehertaxi.net/

Fuvarozás Áruszállítás Kérjen Árajánlatot Szállítására.

Tehertaxi -Fuvar Budapest
Kenguru Tehertaxi Egyesület
http://www.kenguruteher.hu/

Kenguru Tehertaxi Egyesület hivatalos honlapja.

Kenguru Tehertaxi Egyesület
FC Tehertaxi
http://www.fuvarcenter.hu

Tehertaxi. Fuvarcenter! Szállítás, költöztetés, fuvarozás, fuvarszervezés, bútorszállítás, gép, hangszer, speciális tárgyak szállítása, mozgatása.

FC Tehertaxi
Költöztetés - tehertaxi non-stop
http://www.koltoztetes-tehertaxi.hu

Házhozszállítás, Fuvarozás, Bútorszállítás, Költöztetés, non-stop tehertaxi, Lomtalanítás Fix áraink a legmegfelelőbbek és a legolcsóbbak! Nincs kiállási díj, nincs óradij, nincs várakozási díj... Hívjon bátran, velem lehet egyezkedni! A legolcsóbb vagyok a piacon! Tételtől, mennyiségtől független, akár 1 tétel szállítása is, a legkedvezőbb áron. Országosan vállalok fuvarokat, Hívástól számított akár 1-2 órán belül is. Non-Stop 0-24!

Költöztetés - tehertaxi non-stop
Autómentés és autószállítás
http://www.zsirafautomento.hu

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

Autómentés és autószállítás
Sziget Tehertaxi
http://teher-taxi.hu/

Tehertaxi nem csak a Csepel Szigeten! Tehertaxi, szállítás, országosan, pontos megbízható.

Sziget Tehertaxi
Servitius költöztetés
http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/

Servitius Kft - teherszállítás, költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás és egyéb szolgáltatások. Non-stop, korrekt díjszabással, nemcsak Budapesten.

Servitius költöztetés
Levi Kipakol Költöztető Kft. - bútorszállítás
http://www.olcsokoltoztetes1.hu/szolgaltatasok.html

A költöztetés számos frusztráló problémával jár. Költözés közben ügyelni kell a lakás és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten nehézséget okoz a terjedelmes bútorok szállítása. A biztonságos csomagolás, a stabil rögzítés és a kellő méretű teherautó elengedhetetlen kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata tapasztalt személyzettel, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó gondoktól.

Levi Kipakol Költöztető Kft. - bútorszállítás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
taxi.wyw.hu: Taxis cégek, taxi állomások, taxisok.
Gyűjteményünkben 242 válogatott taxi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 242 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9749