Top 40 legújabb link > Taxi - wyw.hu

Tartalom:

taxi.wyw.hu

Mijn-Taxi.nl
Mijn-Taxi.nl
http://www.mijn-taxi.nl/

Mijn-Taxi egy magas minőséget képviselő taxi társaság Hollandiában. Hívjon minket bátran, profi sofőrjeink azonnal rendelkezésre állnak, tiszta és komfortos autókkal.

www.mijn-taxi.nl
Holdfény sofőrszolgálat Budapesten és környékén
Holdfény sofőrszolgálat Budapesten és környékén
http://holdfeny-soforszolgalat.hu/gyakori-kerdesek/

A Holdfény sofőrszolgálat ajánlataival ismerkedhetünk a honlap linkjére kattintva. Szeretnél saját autóddal utazni, de nincs kedved vezetni, vagy éppen egy buli után nem tudsz? Akkor hívj sofőrszolgálatot, akik megbízható és profi sofőrt küldenek hozzád, hogy hazaszállítson téged és autódat.

holdfeny-soforszolgalat.hu
Mai üzemanyag árak
Mai üzemanyag árak
http://www.vasarlocsapat.hu/_hirek/_uzemanyag/uzemanyag-arak.shtml

Naprakész, mai üzemanyag árak: benzin, gázolaj árak.

www.vasarlocsapat.hu
Üzemanyag árak statisztikája
Üzemanyag árak statisztikája
http://www.vezess.hu/benzinar/

Üzemanyag árak statisztikája: benzin, diesel árak változásai 12 hónapra levetítve, grafikonon.

www.vezess.hu
Taxi Plus vagy közösségi autózás? – A döntés az Ön kezében van!
Taxi Plus vagy közösségi autózás? – A döntés az Ön kezében van!
http://taxiplus.blog.hu/

A Taxi Plus sokoldalú és minőségi szolgáltatásával az Ön rendelkezésére is áll. Ha társaságunkat választja, akkor kiváló tudású sofőrökkel és kifogástalan minőségű gépkocsiban utazhat. Amennyiben fontos Önnek, hogy valóban színvonalas taxi szolgáltatást kapjon, akkor válassza a Taxi Plust!

taxiplus.blog.hu
Sofőrszolgálat egész Budapesten
Sofőrszolgálat egész Budapesten
http://www.speedboysofor.hu/

A SpeedBoy Sofőrszolgálat sofőrjei, minden nap elérhetőek, éjjel-nappal hívhatók. Megbízható és tapaszalt vezetők, egész Budapesten, és a környező agglomerációkban egyaránt.

www.speedboysofor.hu
Professzionális személytaxi szolgáltatás Siófokon
Professzionális személytaxi szolgáltatás Siófokon
http://www.siofokisargataxi.hu/

Gyors, pontos taxi szolgáltatások Siófokon. A Siófoki zónaárak érvényesek a fizetésnél. Személytaxi szolgáltatásuk mellett sofőrszolgálatot, reptéri transzfert és hideg indítást is vállalnak, kedvező árakon.

www.siofokisargataxi.hu
Lord sofőrszolgálat
Lord sofőrszolgálat
http://www.lordsoforszolgalat.hu/

Gyors, megbízható sofőrszolgálat Budapesten és vidéken egyaránt non-stop, alacsony árakon.

www.lordsoforszolgalat.hu
Személyszállítás, fuvar - taxi Balatonföldvár, Szántód, Szárszó
Személyszállítás, fuvar - taxi Balatonföldvár, Szántód, Szárszó
http://www.taxi-balatonfoldvar.hu

Taxi rendelés Balatonföldvár, Szántód, Kőröshegy, Balatonszárszó, Zamárdi, Kereki, Balatonszemes, Balatonőszöd, Balatonendréd, Kötcse, Pusztaszemes területén. Gyors, pontos, olcsó taxi szolgáltatás, személyszállítás, reptéri transzfer, 7 személyes taxi, sofőrszolgálat a Földvári-térségben. Csomag szállítást, fuvarozást, autómentést, autóvontatást is vállalunk. Gyors és biztonságos, légkondicionált taxi gépkocsikkal, fix taxi árakkal, zónaárakkal, törzs-utas kedvezménnyel állunk rendelkezésére. Hívja bizalommal oldalunkon található non-stop telefonszámunkat!

www.taxi-balatonfoldvar.hu
Zamárdi Taxi rendelés
Zamárdi Taxi rendelés
http://www.taxizamardi.com

Közel 2 millió kilométer, 30 éves taxis múlt tesz bizalommá a Taxi Zamárdi iránt, biztonságos, pontos és megbizható taxiként ismernek Zamárdiban. Általában a hívástól számítva 5 percen belül a helyszínen vagyunk. Fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat Zamárdiból a környező településekre Balatonföldvárra, Szántódra vagy Balatonszabadira, Öszödre, Szárszóra és sorolhatnánk Tab-tól Igalig, így a költségek előre kalkulálhatóak, és akár bankkártyával is kifizethetőek.

www.taxizamardi.com
Levi Kipakol Költöztető Kft. - bútorszállítás
Levi Kipakol Költöztető Kft. - bútorszállítás
http://www.olcsokoltoztetes1.hu/szolgaltatasok.html

A költöztetés számos frusztráló problémával jár. Költözés közben ügyelni kell a lakás és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten nehézséget okoz a terjedelmes bútorok szállítása. A biztonságos csomagolás, a stabil rögzítés és a kellő méretű teherautó elengedhetetlen kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata tapasztalt személyzettel, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó gondoktól.

www.olcsokoltoztetes1.hu
Költöztetés budapesten, belföldön és külföldön
Költöztetés budapesten, belföldön és külföldön
http://www.herkulestrans.hu/

Iroda és lakásköltöztetés Magyarországon és külföldön egyaránt, a Herkules Trans Bt. jóvoltából. Kedvező árakon végzik szolgáltatásaikat.

www.herkulestrans.hu
Mixpakk futár
Mixpakk futár
http://www.mixpakk.hu/

Gyors futárszolgálat, kedvező árakon, Budapesten és vidéken, a Mixpakk Kft. ajánlásával.

www.mixpakk.hu
Kartondoboz - Doboz online rendelés
Kartondoboz - Doboz online rendelés
http://www.dobozrendeles.hu

Doboz rendelés online a netről egyszerűen és gyorsan otthonába, hogy a költözködés a lom pakolás mellett erre már ne legyen gondja. Rendszerezés és tisztaság a kartondoboz segítségével. Költöztető dobozok különböző méretekben, hogy a szelektálás gyerek játék legyen. A doboz rendelése megoldható egyéni ajánlat kérésre is. Nézzen be webáruházunkba és vásároljon termékeink közül.

www.dobozrendeles.hu
Teher fuvarozás belföldön és külföldön
Teher fuvarozás belföldön és külföldön
http://www.koltoztetes-tehertaxi.hu/hu/fuvarozas

Tehertaxi szolgáltatás az ország egész területén és külföldön egyaránt. Költöztetés? Zongora, páncélszekrény, egyéb nehéz tárgy? Nem gond, tehertaxi szolgáltatásunkkal gyorsan és egyszerűen megoldjuk!

www.koltoztetes-tehertaxi.hu
Fuvarozás
Fuvarozás
http://www.fuvarborze.biz/

Fuvarozás és szállítmány között nagy különbség van. Ezt főleg a szakmában dolgozók tudják és eszerint is használják a kifejezést. Ön tudja mi a különbség? Ha igen, akkor Önre van szükségünk! Érdemes meglátogatnia fuvarozással foglalkozó honlapunkat! Üres raktárak, üres kocsik, üres feladatok egy helyen! Fuvarozni, esetleg épp szállíttatni akar valamit? A legjobb helyen jár!

www.fuvarborze.biz
Nemzetközi költöztetés.
Nemzetközi költöztetés.
http://fuvarozas-koltoztetes.com/nemzetkozi-koltoztetes-koltoztetes-kulfoldre/

Nemzetközi költöztetés és irodaköltöztetés valódi szakemberekkel. Velünk biztonságban tudhatja bútorait. Kollégáim is hosszú évek óta dolgoznak ebben a szakmában. Ez idő alatt elegendő rutint szereztek, aminek ügyfeleim (is) nagyon örülnek. A bútorok szerelése, csomagolása nem jelet problémát. Mint ahogy a zongoraszállítás sem. Egy nagyon jól összeszokott csapatot alkotunk. Valamennyi szolgáltatásunkat elérhető árakon vehetik igénybe a héten minden nap. amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, árainkról, akkor kérem látogasson el a honlapomra ahol minden szükséges információt megtalál.

fuvarozas-koltoztetes.com
Airport transfers Budapest | reptéri transzferek
Airport transfers Budapest | reptéri transzferek
http://transferbudapesthungary.com

Vállalkozásunk kizárólag egyedi, privát transzfereket bonyolít le. Ezzel kikerülve a gyűjtőjáratokon, azaz más néven az inga járatoknál (Shuttle) előfordulható kellemetlenségeket. Rendszeresen végzünk repülőtéri és egyéb transzfereket Európa más országaiba is, mint például Bécs, Pozsony, Zágráb, Belgrád, stb. Az egész országra, illetve Európára kiterjedő személyszállítási lehetőséget biztosítunk.

transferbudapesthungary.com
Tehertaxi Budapest, Pest megye
Tehertaxi Budapest, Pest megye
http://www.koltoztetesmost.hu/hu/Tehertaxi

www.koltoztetesmost.hu - Tehertaxi, költöztetés, szállítás és egyéb kapcsolódó szolgáltatások elérhető áron a fővárosban és Pest megyében.

www.koltoztetesmost.hu
Költözne? Fuvar?
Költözne? Fuvar?
http://koltoztetes.pro

Kell egy fuvar? Mi a elsősorban költöztetéssel foglalkozunk. A költöztetés mesteri vagyunk, ezért is hívjuk magunkat profi költöztetőknek. De tényleg nem csak költöztetés vállalunk, bármilyen fuvarozással nyugodtan kereshet minket, mi hamar akár telefonban árajánlatot adunk, ha lehetőséget biztosít a megfelelő felmérésre, rendelkezik a szükséges adatokkal.

koltoztetes.pro
Mb vip service
Mb vip service
http://www.mbvipservice.hu/

Egyéni vállalkozóként, alvállalkozói partnereimmel együtt, 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve végzek kiemelt szolgáltatást céges-szerződött és magán megrendelőim részére. A megbízhatóságot és a pontosságot elengedhetetlennek, az elegáns megjelenést pedig fontosnak tartom szolgáltatási tevékenységemen belül. Mercedes-Benz 211 Elegance fekete limuzin típusú autóval állok rendelkezésre minden egyes megrendelő részére, minőségi személyszállítást biztosítva. Kiemelten kezelem a VIP és az esküvői autóbérlést sofőrrel a delegációk és rendezvények személyszállítását, valamint a budapesti és a külföldi reptéri transzfereket egyaránt. Rendezvényekre flotta szervezés, hostess szolgáltatás és külföldi utak előzetes megállapodás alapján.Nem dohányzó gépjárműparkkal és többféle fizetési lehetőség alkalmazásával teljesítem a megrendelői megbízásokat.

www.mbvipservice.hu
Tehertaxi még ma címre
Tehertaxi még ma címre
http://tehertaxi.us/

Csak hívjon minket. Akár most azonnal el tudjuk indítani egyik gépjárművünket, hogy elszállítsuk a szükséges eszközöket, dolgokat, bútorokat. Természetesen előre is tekinthet, és előre lefoglalhatja kapacitásunkat.

tehertaxi.us
Kis teherfuvarozás Budapesten
Kis teherfuvarozás Budapesten
http://tehertaxibudapest.com

Mindenfajta hagyományos teher szállítása, és rakodási munkák is. Budapesten belül, vagy a fővároson kívül is vállaljuk terhek fuvarozását, költöztető munkákat, és egyéb kapcsolódó munkálatokat is.

tehertaxibudapest.com
Áruszállítás cégeknek
Áruszállítás cégeknek
http://www.mizseifuvar.hu/

Lakás vásárlás előtt áll? Ha nem szeretne saját maga csomagolni, ruhás zsákokat, komódokat cipelni és elvinni az új lakhelyére, mert tart attól, hogy valamit megrongál, vagy nincsenek baráti társaságban olyan erős emberek, akik megbírkóznak a bútorokkal, vagy sokszor kellene fordulni az autóval. Akkor keresse a Mizsei Fuvart! Négy tehergépkocsi közül választhat, a 3.5 tonnástól a 12tonnásig. Így simán egy 50nm-es otthont már 1 fuvarral át tudunk költöztetni, de a nagyobb méretű házak költöztetése sem okoz nekünk gondot.

www.mizseifuvar.hu
Olcsó költöztetés Magyarországon is
Olcsó költöztetés Magyarországon is
http://koltoztetesolcson.net

Legyen partnerünk, hogy segíthessünk a költözés fáradalmainak csökkentésében. Hiszen mi ezzel foglalkozunk. Mi vagyunk az olcsó költöztetők. Hallott már rólunk? www.költöztetésolcsón.net a weboldalunk címe. Budapesten, és minden magyar megyéből várjuk az érdeklődőket.Profi, olcsó költöztető iroda..

koltoztetesolcson.net
A költöztető cég
A költöztető cég
http://koltoztetesbudapesten.net

A költöztetésbudapesten.net a mi költözető cégünk weboldala. Mint a címből is jól látszik elsősorban a fővárosi költöztetésekre koncentrálunk, hiszen ilyen esetekben látszódnak igazán a változó gépjárműparkunk adta előnyök. Továbbá az, hogy a képzett költöztető munkatársaink milyen hatékonysággal és hibamentesen tudnak dolgozni.

koltoztetesbudapesten.net
Költözzön karosszékből.
Költözzön karosszékből.
http://www.butorszallitasbudapest.com/

Ön is úgy szeretne költözni, hogy a folyamatokat a karos székéből nézi végig? Ez megoldható abban az esetben, ha minket választ. Az ön feladata csak annyi, hogy értéktárgyait összepakolja és mi már le is pakoljuk és el is szállítjuk az újdonsült otthonába. Olvassa végig weboldalunk és keressen fel minket!

www.butorszallitasbudapest.com
Servitius költöztetés
Servitius költöztetés
http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/

Servitius Kft - teherszállítás, költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás és egyéb szolgáltatások. Non-stop, korrekt díjszabással, nemcsak Budapesten.

www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu
Esztergom beach taxi, telszám: +36 30 904 04 89
Esztergom beach taxi, telszám: +36 30 904 04 89
http://www.taxiolcsobb.hupont.hu

Taxirendelés, telefonszám: +36 30 904 04 89 Szolgáltatások: A Beach taxi működési területe: Esztergom és a környező települések, a Dunakanyar és a Pilis vonzáskörzete, ill. az országon belül és kívül. A cégünk elhivatott az utasok elégedettségének megszerzésére. Törzsutasainknak olcsóbb utazási lehetőséget biztosítunk helyben ill. vidékre. A következő településekről előrendelést veszünk fel: Dorog Esztergom Piliscsaba Pilisszentkereszt Pilisvörösvár Pomáz Solymár Szentendre Visegrád és a környékbeli kistelepülések.

www.taxiolcsobb.hupont.hu
Rendelés;+36 30 233 5555, 0-24 óra siófok és zamárdi vonzás körzete
Rendelés;+36 30 233 5555, 0-24 óra siófok és zamárdi vonzás körzete
http://www.taxisiofoki.hu

Telefonszám: +36 30 233 5555, +36 84 350 059, 0-24 órán át rendelhető. Az Alfa taxi működési területe: Siófok, Balaton körüli települések, Balaton vonzáskörzete ill. bárhova az országon belül és kívül. A Siófoki nyaralás alkalmával a legjobb szállásokról velünk a Siófoki nagy strand, Aranypart és Ezüst part szabad strandjai, illetve a Galérius élmény és termál fürdő is könnyen elérhetőek. Bortúrák vendégeinek az utaztatását is vállaljuk.

www.taxisiofoki.hu
TaxiCab online
TaxiCab online
http://www.taxicab.hu

Szolgáltatások Privát repülőtéri transzfer, Taxi szerviz, Futárszolgálat PONTOS... ez a szó fontos, hisz minden utas szereti, ha a sofőr időben a kért helyen veszi fel utasát és a megadott célállomást jól ismerve, pontosan oda is ér. Érdemes már jóval előre a interneten megrendelni az Ön TaxiCab -ét, hiszen különböző opciók és kedvezmények közül válogathat. TaxiCab Business szerviz Esküvőre, üzleti útra, különleges alkalmakra, exkluzív autóval érdemes megjelenni. Amennyiben fontos Önnek, hogy elegáns autóval és magánsofőrrel utazzon, akkor Önnek ez a legmegfelelőbb szolgáltatás. Csoportos utazás Kisebb és nagyobb csoportoknak nyújtunk kényelmes és biztonságos utazást egész Magyarország és Európa területén. Sofőrjeink kiválóan ismerik az országot, valamint a megfelelő felszereltséggel bírnak egy európai utazás alkalmával is.

www.taxicab.hu
Pit-Stop rent a car autókölcsönző, autóbérlés Budapesten és környékén
Pit-Stop rent a car autókölcsönző, autóbérlés Budapesten és környékén
http://www.ber-autok.hu

A ber-autok.hu a Pit-Stop rent a car autókölcsönző weboldala. Az autóbérlés online is lehetséges. Oldalunkon megtekintheti kategorizált bérautó parkunkat, kis- és közép kategóriás személyautókat, 9 személyes kisbuszokat, kis tehergépkocsikat és gépjármű tartozékokat. Folyamatos akciókkal tartjuk alacsonyan bérleti árainkat. Pit –Stop rent a car autókölcsönző, autóbérlés olcsón, Budapesten és környékén.

www.ber-autok.hu
TaxiCab Transzfer
TaxiCab Transzfer
http://taxicab.hu

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat végzi: országos transzfer szolgálat, rövid illetve hosszú távú, szerződéses magánsofőr szolgálat, csomagszállítás, futárszolgálat, kirándulás és körútszervezés, személyi asszisztencia, ajándékfutár szolgálat, valamint pontból-pontba történő Taxi szolgálat, Budapest, Újpest, Káposztásmegyer, valamint Dunakeszi, Fót, Göd, Gödöllő, Veresegyház, Vác és vonzáskörzetében. A TaxiCab utasainak gyors és pontos kiszolgálása érdekében, kiválóan működünk együtt néhány meghatározó regionális taxi illetve busz társasággal. Transzfer igényét kényelmesen jelezheti, illetve igényelheti az oldalunkon található űrlap kitöltésével, valamint telefonon is. Szolgáltatásainkat személyre szabottan, az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal és kedvezményekkel végezzük.

taxicab.hu
Csomagküldés, szállítás
Csomagküldés, szállítás
http://futar.hu

Ön éppen futárszolgálatot keres? A futar.hu az egyedi szolgáltatások specialistája! Látogasson el weboldalunkra, hiszen futárszolgálatunk gazdaságos, azonnali közúti csomagszállítást vállal háztól-házig minden címre. Garantáljuk, hogy képesek vagyunk a vevőink által elvárt kiváló minőségben teljesíteni feladatainkat.

futar.hu
Költöztetés Budapesten és Pest megyében
Költöztetés Budapesten és Pest megyében
http://www.kissteher.hu/koltoztetes-budapesten.php

Legyen a feladat akár költöztetés Budapesten, Pest megyében vagy országosan, a szállítmányozást gyorsan, precízen, hibátlanul és kedvező árakon végezzük el. Vállalunk lakossági, irodaház, irodaköltöztetést, lakásköltöztetést, nagy elemek (zongora, pianínó, páncélszekrény) mozgatását, informatikai, számítástechnikai hálózatok költöztetését. Kérjen tőlünk árajánlatot és győződjön meg kedvező szállítmányozási árainkról!

www.kissteher.hu
Futárszolgálat Miskolc
Futárszolgálat Miskolc
http://www.miskolcfutar.hu

Ha gyorsan szeretné célba juttatni küldeményét, használja a futárpostát. Ez a leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás, mivel az autó szinte azonnal elindul a csomag felvételére a megadott címre, és rögtön meg is kezdi a kézbesítést. Ennek köszönhetően Magyarországon belül a legtávolabbi felvételi és kézbesítési címek közötti szállítás esetén sem telik többe a kézbesítés 5-6 óránál. Miskolcon belül pedig általában fél órán belül tudjuk vállalni a csomagok szállítását.

www.miskolcfutar.hu
Hello Taxi – Velünk öröm olcsón utazni!
Hello Taxi – Velünk öröm olcsón utazni!
http://hellotaxi.eu/

Olcsó utazás taxival? - Lehetséges bárkinek! Akár 158Ft/km-től Reptéri transzfer megfizehető, fix áron, hogy ne érje meglepetés! Budapesten 1700Ft-tól. Megbízható szolgáltatás, kedvező ár! Rendelését leadhatja telefonon, ill. honlapunkon az on-line rendelés menüpont alatt gyorsan és kényelmesen. Amennyiben 6 fő utazna együtt, +800Ft-ért állunk rendelkezésükre hat személyes autóinkkal. Facebook tarifa - www.facebook.com/hellotaxi.eu Party transzfer - Pest megye 40 településéről Budapest 66 szórakozóhelyére fix áras party transzfer Csomagszállítás,ügyintézés - Nincs ideje elvinni a csomagot? Fontos az ideje? Akkor hívjon minket!

hellotaxi.eu
Reptéri transzfer háztól házig
Reptéri transzfer háztól házig
http://agoratrans.hu

Cégünk, az Agora Transz-F’Air Kft. háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. Külön kérésre egyedi úti célokra is igényelheto a transzfer.

agoratrans.hu
Fogyasztáscsökkentés Részecskeszűrő problémák megoldása
Fogyasztáscsökkentés Részecskeszűrő problémák megoldása
http://www.ecotuning.hu/

Taxis kedvezmények! Chiptuning Teljesítmény növelés fogyasztás csökkentés optimalizálás hatásfok növelés. Egyedi, utcai és verseny beállítások. A megnövekedett hatásfoknak köszönhetően nő az autó teljesítménye és nyomatéka, a fogyasztása pedig csökken. Számoljon, megéri! Nem csak személyautókra, hanem kamionokra is. Teljesítménymérő fékpadunkon lehetőség van 2 kerék és kapcsolahtó négykerékhajtású személyautók mérésére 3.5t-ig. A méret nem számít! Nem kell az érzésekre hagyatkozni, a mérésről kinyomtatott teljesítmény görbét kap. Teljesítménymérés chiptuning előtt és után.

www.ecotuning.hu
Online autóbérlés
Online autóbérlés
http://www.autokolcsonzes.hu/

Az online autókölcsönző 120 autókölcsönző partner ajánlatát listázza, köztük olyan világszinten elismert, nagy múltú cégekét, mint például az Avis, a Hertz, a Europcar, a Budget, a Sixt. A rendszer segítségével a látogatók a világ több mint 6000 pontján foglalhatnak online bérautót. Az autokolcsonzes.hu semmilyen díjat nem számol fel.

www.autokolcsonzes.hu
Oldal leírása
taxi.wyw.hu: Taxis cégek, taxi állomások, taxisok.
Gyűjteményünkben 271 válogatott taxi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 271 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11111